Qytetarët edhe këtë vit të izoluar nga klasa e korruptuar politike

      Shkruan:Hysni Gashi           ///

Ndonsë në ketë vit shpresa e qytetarëve ishte edhe më e madhe në raport me vite të tjëra që do të lëvizim pa viza.Por edhe ne ketë vit që po lajm pas ngelem të izoluar nga klasa politikë e koruptuar.

Me ç’rast SHBA-të përmes Ambasadorit të saj ne Kosovë Greg Delavi na kanë berë qartë se pa luftimin e krimit dhe të korupsionit të peshqve të mdhaj ,dhe demarkimin e kufirit me Malin e Zi nuk ka liberalizim të vizave,dhe prandaj jemi vendi i vetëm izoluar ne Ballkan dhe me gjerë.

Organizatat e shoqeris civile duhet sa me parë të organizojnë protesta me qytetarët me kërkësa të qarta të kërkohet nga SHBA-të t’ja konfiskoj pasaportat politikanve tanë derisa nuk e luftojn krimin,korupsionin dhe demarkimin e kufirit me Malin e Zi.

Dhe tema të tjëra që persin e që lidhen ngusht me integrimet rajonale dhe Europjane të vendit tonë.

Lexo tjetër  ÇKA NA MËSON SHEMBULLI I USHTARIT TERUO NAKAMURO