A po e përshëndet opoziten me këtë fotografi kryesuesi i KK Drenas? (FOTO)

Po vazhdojnë polemikat në mes të pozitës dhe opozitës në Drenas për mbledhjen e sotme të Kuvendit Komunal të Drenasit.

E kryesuesi i Kuvendit Komnal të Drenasit si duket ka reaguar ndaj këtyre polemikave në porfilin e tij në Facebook.

Ai ka postuar një fotografi me mbishkrrimin: Veq zhurum e hallakam, me një fjalë si fëmijë.

Lexo tjetër  Studenti nga Kosova thyen kufijtë me punimin e tij, ftohet në Amerikë në konferencë shkencore