PDK përjashton 3 anëtarë të saj

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Mitrovicë i ka larguar nga grupi i asamblistëve të kësaj partie tre antarë të saj.

Sami Latifi, Gani Haliti dhe Fatmir Habibaj nuk janë më pjesë e grupit të asamblistëve të PDK-së pasi që thuhet se nuk kanë respektuar qëndrimin e partisë.

Miratimi i deklaratës për largimin e tre asamblistëve është bërë me vendim unanim.

 

Lexo tjetër  Ohër-Strugë, standarde të reja për taksistët për një imazh më të mirë turistik