Pamje nga varrimi i aktores Adea Shabani që u vra në SHBA (Foto)

Aktorja shqiptare Adea Shabani, që jetonte në Los Angelos, është varrosur sot në Shkup.

Adea Shabani u gjend e vdekur në një varrë të cekët një muaj pasi ishte lajmëruar zhdukja e saj.

Trupi i pajetë i Shabanit që studionte aktrimin në Hollivud është varrosur sot në vendlindjen e saj në Maqedoni.

Ceremonia e varrimit ka përfunduar. Nuk ka zgjatur shumë, ndërsa të pranishëm ka pasur edhe përfaqësues të ambasadës së Amerikës.

Gazetarët dhe fotoreporterët nuk janë lejuar që të afrohen tek varri.

Lexo tjetër  Fotografi amerikan hap ekspozitë të përjetimeve të tij në Kosovë (FOTO)