Pako e dyshimtë në Spitalin e Pejës, ndërpriten vizitat

Të gjitha vizitat e parapara tek pacientët në Repartin Kirurgjik e Pediatrik në Spitalin e Pejës, aktualisht janë ndërprerë.

Kjo për shkak të gjendjes së krijuar pas raportimeve se në këtë zonë ka një pako e dyshimtë ndërsa hetimet janë duke vazhduar në verifikimin e saj, njofton Klan Kosova.

Këtë e kanë konfirmuar zyrtarë nga Spitali i përgjithshëm i Pejës përmes një njoftimi të lëshuar, ndërsa theksohet që pacientët të mos kenë panik:

”Spitali i Përgjithshëm në Pejë njofton se askush nuk ka nevojë të shqetësohet për pacientët ngase ata po trajtohen dhe janë marrë masa që kujdesi ndaj tyre të bëhet edhe pas evakuimit”.

Lexo tjetër  Përurohen kiosqet e librave në kryeqytet