Oficerja e FSK-së tregon se punon edhe arat (FOTO)

Oficerja në Forcat e Sigurisë së Kosovës, Manushaqe Nura, ka shkruar në Facebook se po punon në bahçe përderisa po përdor shatin si mjet pune.

Nura në mbishkrimin e fotografisë ka shkruar: “Shati, mjet për të gjithë, pa dallim profesioni, feje, race a gjinie!  Bashqja + Teknologjia = Lezet”.

Më poshtë shihni fotografinë.

 

Lexo tjetër  E dini sa xhami ka në Kosovë dhe cila është më e vjetra?