Njeriu që e humbi gruan në bastore

Të vësh gruan bast me shokun e ngushtë, kjo është e padëgjuar.

Ngjarja ka ndodhur në Tanzani, pasi që një tifoz i flaktë humbi gruan e tij në bast.

Osasu Obijava vuri bast me shokun e tij për derbin Yong Africans – Simba Club dhe të dy ranë dakord që fituesi i bastit do merrte si shpërblim bashkëshorten e shokut.

Për ta bërë të besueshëm bastin, dy shokët e faktuan gjithë “marrëveshjen” në një copë letër.

Në fund ishte Osasu Obijava fatkeqi që humbi gruan.

Ai i besoi më tepër ekipit të zemrës, por ndodhi që këtë radhë ekipi e la në baltë dhe më keq akoma edhe pa grua.

Lexo tjetër  Pse themi “Alo” kur përgjigjemi në telefon?