Nga e hëna fillon shtrirja e rrjetit të mbledhjes së mbeturinave në tërë territorin e Vushtrrisë

Kryetari i Vushtrrisë Xhafer Tahiri, fton të gjithë qytetarët e Vushtrrisë për pjesëmarrje në projektin e mbledhjes së mbeturinave në tërë territorin e Komunë së Vushtrrisë, duke filluar nga e hëna e këtij muaji.

Brenda qytetit dhe në shkollaat e sajë janë shenjuar kontenjerët për ndarjen e mbeturinave.

Secili fshat apo lagje do të ketë shërbimin në ditën e caktuar të javës.

Lexo tjetër  Gjendet trupi i pa jetë i Jonuz Sejdiut