Nesër koncert në Skenderaj (FOTO)

Në organizim nga Komuna e Skenderajt do të mbahet një koncert në Shtëpinë e Kulturës “Hasan Prishtina” në Skenderaj me rastin e 30 dhjetorit, sulmit ndaj familjes Jashari me datë: 30.12.1991, transmeton portali Drenica Press.

Në këtë koncert do të ketë program artistik nga Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota” nën udhëheqjen e Ylber Asllanit. Koncerti do të filloj në ora 17:00 dhe komuna e Skenderajt fton të gjithë qytetarët të jenë prezent në këtë koncert./DRENICA PRESS/

Fotografia e Ramiz R Shala

Lexo tjetër  Skenderaj, mërgimatrët bëmirës bëjnë më shtëpi këtë familje nga Abria (FOTO)