Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e rrugës në këtë fshat të Mitrovicës


Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, së bashku me Minstrin e Zhvillimit Rajonal, Rasim Demiri, kanë nënshkruar të premten marrëveshjen e mirëkuptimit për ndërtim e rrugës në Suhodoll, projekt ky i cili arrin shumë në vlerë mbi 153,945.65 euro.

Në ceremonin e nënshkrimit të kësaj marrëveshje përveq kryetarit Bahtiri dhe Ministrit Rasim Demiri, morën pjesë edhe shumë bashkëpuntorë të tjerë të dy institucioneve shtetrore, asaj të komunës së Mitrovicës Jugore dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal.

Në fjalën e tij kryetari Bahtiri, u shpreh i lumtur që u nënshkrua kjo marrëveshje me ministrin Demiri, për ndërtimin e kësaj rruge në Suhodoll.

Ai theksoj se me këtë marrëveshje, do të ndërtohet rruga Suhodoll, me ç’rast Ministria do të ndajë gjithësej 80,000.00 euro, ndërsa komuna e Mitrovicës, 73,945,65 euro .

Kryetari Bahtiri, po ashtu ka falënderuar ministrin Demiri dhe stafin e tij për mbështetjen finaciare që iu dha Komunës së Mitrovicës .

Lexo tjetër  Ja me çka tenton ta korruptojë Policinë e Kosovës shtetasi i Shqipërisë