Në Skenderaj hapet një konkurs nga drejtoria për Kulturë, Rini e Sport (FOTO)

Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport në Skenderaj ka hapur konkurs për të garuar nxënësit e shkollave fillore të kësaj komune në dy drejtime; në lëmin e letërsisë dhe në lëmin e artit figurativ, transmeton Drenica Press.

Ky konkurs mbahet për çdo vit dhe mban emrin e prof. “Ajet Beqirit”, ndërsa nxënësit në këtë konkurs do të garojnë për poezinë, prozën ose esenë më të mirë dhe me pikturën më të mirë./drenicapress.info/

Fotografia e Vlora Vojvoda

Lexo tjetër  Në Drenas, PDK-së kjo i ndodhi për herë të parë!