Në seancën e Lushtakut të pranishëm djali dhe deputetja Musliu (Foto)

Në seancën e sotme gjyqësore të ish-komandatëve të UÇK-së, Sylejamn Selimi dhe Sami Lushtaku të pranishëm janë shumë familjar dhe miq.

I pranishëm në këtë seancë është edhe djali i Sami Lushtakut, Mërgim Lushtaku njëherësh njëri ndër kandidatët që mblodhi më së shumti vota nga radhët e koalicionit PDK-AAK-NISMA për legjislaturën e ardhshme parlamentare të Kosovës, raporton Indeksonline.

Përpos familjarëve në objektin e Gjykatës Supreme është parë edhe kandidatja për deputete, Ganimete Musliu.

Lexo tjetër  Një mysafire e veçantë në zyren e kryeministrit Haradinaj (FOTO)