Në Mitrovicë arrestohet një mashkull dhe një femër, pasi merreshin me prostitucion

Sipas Policisë së Kosovës bëhet e ditur se kanë arrestuar një mashkull dhe një femër pasi merreshin me prostitucon, transmeton Drenica Press.

Loading...

Tutje Policia thotë se të dyshuarit janë dërguar në gjykatë në procedurë të përshpejtuar.

Emri dhe të dhënat e tyre nuk janë bërë të ditura shkaku i hetimeve.