Ndodh edhe kjo: Gjendet një fëmijë në barkun e një krokodili (VIDEO)

Ky është momenti i tmerrshëm kur banorët e një fshati në Zimbabve çajnë një krokodil dhe gjejnë brenda mbetjet e një djaloshi 8 vjec.

Skenat shokuese janë regjistruar pasi kafsha ishte vrarë nga fshatarët.

Zimbabvet janë përfshirë nga shirat të rrëmbyeshëm kohët e fundit, çka ka bërë që krokodilët të dalin në zona ku nuk shihen zakonisht.

Lexo tjetër  Mban krokodilin gjigant në kopsht për afër 60 vjet