I morrën të vegjlit për vaksinim – Lopa vrapon si e çmendur pas veturës…

I morrën të vegjlit për vaksinim – Lopa vrapon si e çmendur pas veturës…Ky është momenti emocionues kur një lopë ka ndjekur pas një makinë pasi i morën të vegjlit e saj. Video e pulbikuar nga “New York Post” tregon lopën që vrapon pas makinës teksa sheh të vegjlit që janë të mbyllur në një kafaz.

Ky rast vërteton më së miri se instikti i nënës është i dukshëm dhe tek kafshët. Rasti ka marë qindra e mijëra pëlqime dhe shpërndarje pasi dëshmon më së miri dashurinë e nënës, ndërsa sot qeniet njerzore fatkeqsisht janë ata që po braktisin dhe hedhin fëmijët e tyre nëpër qoshe të ndryshme.

Videon e dhimbshme mund ta shihni duke klikuar në hapsirën poshtë…

Lexo tjetër  Rrahje masive e maqedonasve në Berlin, shkak politika (Video)