Momenti kur Anton Çuni kërkon llogari nga Xhavit Haliti tek ulësja e tij (Foto)

Një debat mes Xhavit Halitit dhe Anton Çunit tërhoqi vëmendjen në fillim të seancës së sotme parlamente.

Pas disa replikave, kryesuesi i seancës, Xhavit Haliti vendosi të mos i jap replikën e radhës deputetit të LDK-së.

Për këtë, ai iu ofrua fizikisht atij duke kërkuar sqarime shtesë.

Pas tyre, u ofruan edhe deputetët tjerë duke shmangur ndonjë incident të mundshëm./Indeksonline/

 

TEM
Lexo tjetër  Momenti kur vidhen turistët francez në Prishtinë (Video)