Mes lotëve dhe dhimbjeve Ardiana dhe Belkisa kërkojne ndihmë në emisionin e imamit Elvis Naçi – Jeta jonë është në rrezik!

Lexo tjetër  VIDEO/ “Nxirreni jashtë”, Berisha filmon Tahirin live në Kuvend dhe e poston në Facebook