Makina fluturuese, e ardhmja e transportit (Video)

Zhvillimi teknologjikë po arrin përparime çdo ditë e më shumë. Risi nga më të ndryshme po shfaqen nga kompani teknologjike duke prekur kështu të gjitha sferat jetësore.

Një prezantim i bërë së fundmi është mjaft mbresëlënës sa i përket transportit të së ardhmes, njofton drenicapress.info

Vetura e prezantua nga Terrafugia duket mjaft praktike, madhësi mesatare dhe mund të shkëputet nga toka, duke lehtësuar qarkullimin rrugorë.

Për më shumë shih videon më poshtë. /Drenica Press/

Lexo tjetër  Aplikacioni mobil është më i saktë se ekzaminimi mjekësor