Luten familjet nevojtare të Skenderajt të thërrasin në këta numra telefoni

Muaji i shenjtë i Ramazanit po afron drejt fundit dhe me këtë muslimanët mbyllin edhe një kusht fetar.

Por ka edhe njerëz shumë të mirë që agjërimit të muajit të Ramazanit t’i bashkangjitin edhe vepra të mira të shumta.

I tillë është Berat Shatri, nga Skenderaj por student në Medine,  i cili ka kërkue ndihmen e portalit Drenicapress.info që t’i identifikojm së bashku të gjitha familjet nevojtare, që ndihmat eventuale të shkojnë në vendin e duhur.

“Nëse ndokush njeh ndonjë familje që e ka gjëndjen e keqe financiare, qoftë me jetima apo pa jetima, ju lutem na informoni në privat ose në tel:

044 464 505
049 464 505
Viber +966534906414

Shatri ka bërë thirrje poashtu që ta lajmërohen vetëm familjet që kanë nevojë, dhe të mos keqpërdoret kjo ndihmë, dhe të shkojnë aty ku vërtet ka nevojë./Drenicapress.info/

Lexo tjetër  Skenderaj, goditet me veturë këmbësorja