Lladrovci e Jashari të pandarë

Në një nga restoranet e Drenasit, Kryetari i Komunes Ramiz Lladrovci si jo rrallherë pati një takim joformal me Kryetarin e Komunes se Skenderait Bekim Jasharin.

Takimi siç shihet nga fotot ishe shumë miqesor. Se bashku me parin e Drenices prezent ishte edhe Elmi Shala,  vëllau i Heronjeve Shaban dhe Bedri Shala, i cili është asambleist i K.K te Drenasit dhe njeherit njihet per afërsine qe ka me Lladrovcin.

Këta tre personalitete dhe familjet e tyre emblematike i bashkon sakrifica e jashtezakonshme ne luftën çlirimtare dhe puna e palodhur drejt ndërtimit te një shoqerie demokratike bazuar në vlerat me të larta evropiane siq janë përgjegjësia dhe llogaridhënja.

Lladrovci dhe Jashari jan të paktët kryetar komunash qe në zgjedhjet lokale te mbajtura me 22 tetor 2017 fituan pa balotazh, dhe tani gëzojne nje respekt te jashtëzakonshem ne mesin e banorve te komunave respektive për punen e tyre./Magazina.al/

Lexo tjetër  Në Skenderaj konfiskohet një armë