Lëvizja VETËVENDOSJE, sa vota morën Selimi, Seferi, Elezi dhe Drenori në Mitrovicë

Janë bërë publike votat e Lëvizjes VetëVendosje në Mitrovicë.

Katër kandidatët nga Drenasi dhe Skenderaj që kanë kandiduar në listën e kësaj partie kanë marrë këto vota, përcjell Drenicapress:

Rexhep Selimi 867 vota

Veton Seferi 360

Xhavit Drenori 203

Shemsi Elezi 50

Lexo tjetër  Gashi: Gjykata e Apelit ka rastin historik të përmirësojë padrejtësinë në rastin Drenica