Ky njeri, është brenda apo jashtë shtëpisë? (Foto)

A është ky njeri brenda apo jashtë shtëpisë? Kjo është pyetja që shoqëron një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale.

Loading...

Dhe për këtë pyetje, përcjell Telegrafi, ka përgjigje të ndryshme.

Por në fakt çfarë thuhet më tej është se përgjigje të saktë për këtë pyetje nuk ka.

Ju mund ta jepni atë vetëm nga ajo se si e perceptoni atë! /Telegrafi?