Kush po e quan Bekimin, Hamza i Ri i Drenicës!

Aktori i njohur shqiptar, Çun Lajçi, i ka kushtuar një poezi Bekim Jasharit, shkruan Drenicapress.

Kandidatin e pavarur për kryetar të Skënderajt, aktori e quan Hamza i ri.

18 vjet thirra:
Pse hesht Gjeneral? Pse hesht?
N’vitin e gjakut ’98 nuk heshte, fole!
“Hamëz Jashari dul në shkallë;
Krejtë Drenicës u çoi fjalë”
Por sivjet Gjenerali foli e Drenicës i tha:
E keni Gjeneralin e Ri e keni.
E Bekimi e bekoi Drenicën e doli me i pri:
Faqe bardhë e zemrën plot Atdhe.
Urime Kryetar në ardhje, o Bekim
Hamëz Jashari!
Pastë Drenica për jetë e mot burra të pastër e atdhetarë
si baba, si mixha si gjyshi, si ti o Hamëz Jashari i ri!

Lexo tjetër  Ja kur numërohen vota me kusht dhe ato me postë