Kujdes me këtë veprim në Drenas, sapo u ndëshkua një person

Inspektorati i komunës së Drenasit i asistuar edhe nga Policia e Kosovës sot në orët e mbrëmjes ka zhvilluar një kontroll lokaleve të këtij qyteti për ta parë zbatueshmerinë  e Ligjit për kontrollin e pirjes se duhanit në hapësirat e mbyllura.

Gazetarët e Kallxo.com ishin sot në Drenas, dhe së bashku me drejtoreshën e Inspektoriatit në komunën e Drenas, Aurora Berisha, kanë bërë një kontrollim bar-restauranteve nëpër qytet.

Në njërin nga to kanë kanë hasur një person duke pirë duhan, dhe inspektorët e komunës të mbështetur nga Policia e Kosovës ia kanë shqiptuar një gjobë qytetarit i cili nuk ka zbatuar rregullat e duhanpirëjes./Drenicapress.info/

Kliko linkun per lajmin e plote:

Qeverisja e Lladrovcit në Aksion Kundër Duhanit

Lexo tjetër  Fushatë për jetë më cilësore të personave me nevoja të veçanta