Kryetari i kësaj komune hyri në kredi për ta martuar djalin (Dokument)

Kosovarët vazhdojnë të bëjnë dasma luksoze, ndërsa kur nuk kanë para të mjaftushme për këtë, i drejtohen bankave për kredi.

Kështu ka bërë edhe kryetari i Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, i cili do të paguaj kredin për martesen e djalit deri në vitin 2018.

Selmanaj, kishte marrë kredi prej 10 mijë euro, sa edhe i ka kushtuar dasma e djalit të tij në vitin 2014, ndërsa këstin e fundit do ta paguaj tek në vitin e ardhshëm, raporton Gazeta Intro.

Në deklarimin e pasurisë, përveç kredisë, Selmanaj ka deklaruar edhe kogja pasuri të palujtshme prej 296 mijë euro, ndërsa merr pagë vjetore jo më shumë se 15 mijë euro.

Lexo tjetër  Moti, shira lokale dhe më pak i ngrohtë