Komuna e Skenderajt përfituese e 20- shtëpive të cilat do të ndahen për familjet nevojtare.

Kryetari, Bekim Jashari, mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministria për Komunitete dhe Kthim, ku ishte i pranishëm zv/ministri, Milazim Gashi.

Në këtë takim u diskutua për çështjen e kthimit dhe funksionimit të organeve komunale përgjegjëse për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të komuniteteve.Po ashtu gjatë këtij takimi u shpalos programi nga ministria për komunitete dhe kthim për ndarjen e e disa shtëpive për familjet nevojtare në Komunat e Kosovës.Komuna e Skenderajt ka përfituar 20- shtëpi të cilat do të ndahen për familjet nevojtare në Komunën e Skenderajt.

Në fund, Kryetari Jashari, e falënderoi përzemërsisht zv/ministrin Gashi për këtë projekt shumë të rëndësishëm për qytetarët.

Lexo tjetër  Lladrovci nënshkruan edhe dy marrëveshje mirëkuptimi me MAP-in për ndërtimin e dy shkollave