Kllodernica e Skenderajt me probleme të infrastrukturës (VIDEO)

Në hall me rrugën, banorët ankohen edhe për mungesë të kanalizimit dhe ujësjellësit.

Banorët e Kllodernicës së Skenderajt janë në hall me rrugën. Me vetë iniciativë, rrugën e shtruan me zhavor.

Por këta banorë e vuajnë edhe mungesën e kanalizimit dhe të ujësjellësit.

Në pushtetin komunal të Skenderajt vetëm pohojnë se janë në dijeni për problemet e banorëve të Kllodernicës.

 

Lexo tjetër  Ekskluzive: Gecët i futen garës për deputet, vëllai i Gani Gecit kandidat për deputet nga kjo parti?!