Kjo grua muslimane do që ta zëvendësojë Putinin si presidente e Rusisë

Një grua e famshme, gazetare muslimane ka nxjerr kandidaturën për zgjedhjet presidenciale në Rusi, që do të mbahen në Mars.

Aina Gamzatova, 46 vjeç nga republika me shumicë muslimane e Dagestanit. Gamzatova udhëheq median më të madhe muslimane në Rusi – islam.ru, ku ka televizione, radio dhe shtëpi botuese. Ajo po ashtu ka shkruar disa libra rreth Islamit dhe ka dhjetëra organizata bamirëse, thuhet sipas RT.
Plani i saj është të marrë votat e muslimanëve dhe të grave, pasi ajo thërret për të drejtat e grave.

Ahed Abdulaev, muftia i Dagestanit është burri i Gamzatovas. Islami është feja e dytë më e praktikuar në Rusi, pasi Ortodoksizmit./KohaIslame.com/

Lexo tjetër  "Mami, nuk dua të vdes”