Këto janë deputetet që do ta përfaqësojnë Vushtrrinë në kuvendin e ardhshëm

Listat e fundit me kandidatë na bëjnë me dije se Komuna e Vushtrrisë në legjislaturën e ardhshme do të ketë dy deputete në legjislaturën e ardhshme, të cilat janë Aida Dërguti dhe Xhevahire Izmaku.

Së paku deri më tani,Vushtrria duket se do të përfaqsohet nga dy gra, në kohën kur në shumë mediume qarkullojnë emrat e këtyre dy deputeteve.

Në listën e pritjes për një vend deputeti është edhe Kurtan Kajtazi nga PDK./Drenicapress/

Lexo tjetër  Reshitaj takon kryetarin e Vushtrrisë, premton përkrahje për mjedisin