Këta janë dy politikanët e përfshirë në listën VETËVENDOSJEs nga Drenasi (FOTO)

Në listën e deputetëv të Lëvizjes VETËVENDOSJE! për zgjedhjet e 11 qeroshorit bëjnë pjesë edhe dy politikan nga Drenasi, shkruan Drenicapress.

Shemsi Elezi është kandidati për deputet i Lëvizjes VETËVENDOSJE! i propozuar nga Qendra e Drenasit dhe miratuar në Këshillin e Përgjithshëm.

Nga Komuna e Drenasit në listën e Lëvizjes VETËVENDOSJE! për deputet është edhe Xhavit Drenori, themelues i VIZIONIT për Drenasin./Drenicapress.info/

Lexo tjetër  Gazeta zvicerane Blick shkruan 10 fakte për Kosovën