Këta janë 71 dëshmorët e UÇK-së nga Republika e Shqipërisë (Foto)

Janë 71 shqiptarë nga Shqipëria që dhanë jetën për çlirimin e Kosovës nga okupimi serb.

Ndoshta edhe këta dëshmorë e heronjë nga Shqipëria e cunguar paskanë bërë “gabim” për “përzierje” në një vend tjetër!? Heronjtë nga Shqipëria është dashur të bëjnë diçka në Shqipëri, para se të vijnë në Kosovë?

Humanistët, ideatorët, intelektualët e ushtarakët shqiptar, nuk do të duhej të shkruanin e as të vinin për të luftuar në luftën per çlirimin e Kosovës, shkruan MekuliPress, duke u referuar nga mendimi i disave, që në publik, pa hamendur e thonë, se “përzierja e disave nga Tirana, nuk është e mirë, dhe se këta duhet të kontribojnë së pari në vendin ku ata jetojnë.”/MekuliPress/

Lexo tjetër  Exit Polli i zgjedhjeve të kaluara ishte i saktë në renditje, por jo në përqindje