KEDS ka këtë njoftim për këto vende të Drenasit

KEDS ka bërë të ditur se nesër do të ketë reduktime të energjisë elektrikë në Drenas. Sipas njoftimit zyrtar të cilin e transmeton drenicapress.info thuhet se:

Me dt. 13.01.2018 në NS 35/10 kV Drenas  do të nderprehet:

  • Dalja 10 kV Gllobari  (Kodi: 16021008)prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e transformatorit   të  mbingarkuar nga 160KVA  në 250KVA. /Drenica Press/

Lexo tjetër  Në Kosovë ka rënë besueshmëria tek njëri-tjetri