Kandidati për kryetar të Skënderajt “stërvitet” me KF Drenicën

Kandidati i Pavarur për Kryetar të Skenderajt z.Bekim Jashari në kuadër të fushatës zgjedhor, takoj Klubin Futbollistik të zemrës “Drenica”. Ishte kënaqësi takimi i sportistëve me Kryetarin e ardhshëm të Skenderajt dhe Kryetarin e dikurshëm të këtij Klubi Futbollistik. Bashkëbisedimi ishte jashtëzakonisht pozitiv, bazuar në vullnetin e z.Jasharit për përkrahje të sportit në Skenderaj.

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

Fotografia e Bekim Hamëz Jashari

 

Lexo tjetër  PDK e Drenasit fton institucionet për monitorim të fushatës dhe zgjedhjeve