Kamenica pëmbytet nga shiu (FOTO)

Fshati Roganë i Kamenicës është vërshuar sot si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut.

Siç e tregojnë edhe fotografitë, rrugët e këtij fshati janë mbushur me ujë dhe kanë vështirësuar qarkullimin, ndërsa uji ka depërtuar edhe nëpër shtëpi duke shkaktuar dëme të mëdha në bagëti dhe të mira materiale.