Ja kush është personi i cili do të kryesojë Kuvendin Komunal të Drenasit (FOTO)

Është mbajtur seanca inauguruese e Kuvendit Komunal të Drenasit.

Në këtë seancë është betuar kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci dhe të gjithë asamblistët e rinj.

Pas mbajtjes së fjalimit të Kryetarit të Komunës është zhvilluar edhe pika e rendit të ditës zgjedhja e kryesuesit të kuvendit.

Labinot Halilaj nga Partia Demokratike e Kosovës është zgjedhur kryesues i Kuvendit me 20 vota.

Opozita me kandidatin e saj ka marrë 10 vota ndërsa një votë është shpallur e pavlefshme./DrenicaOnline/

Lexo tjetër  Këto rrugë të Skenderajt do të asfaltohen këtë vit nga Ministria e Infrastrukturës