Ish-ushtari i UÇK-së i sëmurë rëndë, ka nevojë për ndihmë

Ish-ushtar i UÇK-së, nga Brigada e Rugovës, Adnan Hyseni, i cili dikur kishte dhënë kontribut për çlirimin e Kosovës e iu kishte ndihmuar për vite me radhë shumë personave në nevojë, tani ka nevojë për ndihmë.

Hyseni vuan nga një infektim dhe dëmtim serioz në mëlçi, për shërimin e së cilës i duhet 70.000 euro. Duke qenë se kjo shumë nuk është a arritshme për të dhe familjen e tij, ai u është drejtuar qytetarëve për ndihmë.

Adnani ka qenë ish-ushtar i UÇK-së dhe pas përfundimit të luftës njihet si një njeri shumë human që u ka dalë në ndihmë shumë familjeve të varfra në Kosovë.

Në fotografinë më poshtë keni të dhënat se si mund ta ndihmoni atë.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/ish-ushtari-i-uck-se-i-semure-rende-ka-nevoje-per-ndihme-485989/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Lexo tjetër  Një foshnje 8-muajshe e vdekur në mesin e emigrantëve sirianë