Ish-këshilltari i Thaçi i 25’ti në listën e Vetëvendosjes

Anëtari i Vetëvendosjes, tash kandidat për deputet në Kuvend nga Lëvizja Vetëvendosje, Dukagjin Gorani, është radhitur në listë i 25’i.

Ish-këshilltar i atëhershëm i kryeministrit Hashim Thaçi, ka hyrë në listë për deputet në Kuvend nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, shkruan Express.

Image result for dukagjin gorani

Dukagjin Gorani, që për katër vjet ishte këshilltar i ish-kryeministri Thaçit, tash anëtar i Vetëvendosjes, ka treguar për periudhën e tij pranë Thaçit.

Ndërsa, angazhimin e Thaçit si president, për nxjerrjen e vendit nga bllokada, Gorani vitin e kaluar ka thënë se këtë gjë e sheh si të pamundshme.

KQZ’ja mbrëmë përmes një komunikatë, ka njoftuar për Listat e Subjekteve Politike që aplikuan në këtë periudhë (11 maj – 19 maj) është si në vijim: 5 Koalicione, 19 Parti Politike, dhe 2 Iniciativa Qytetare.

Lexo tjetër  Aksident në Korroticë të Drenasit (FOTO)