Ide dekoruese për libra (Foto)

Leximi na jep mundësinë të udhëtojmë nëpër kohë dhe hapësirë pa u larguar nga vendi.

Leximi sjell njohuri, kreativitet, frymëzim. Pa libra jeta jonë do të ishte bosh, shkruan lajmi.net

Prandaj, ju mund ta shndërroni këtë pasion në dekorim të shtëpisë suaj. Janë disa kreative të cilat mund t’i përdorni:

Shkallët e pikturuara me kopertinë librash

Staircase Book Covers

Faqe e librit në mur

Book Page Wall

Korniza e një faqe libri

Book Page Frame

Tulla të Pikturuara si Libra
Painted Bricks as Books

Mobilje të bëra nga librat
Furniture made with Books

Rafte të bëra me libra
Shelves with Books

Orë e murit me libra
Giant Wall Clock Books

Lexo tjetër  Kështu truri e “shtyp ndërgjegjen dhe mësohet të gënjejë