Ibrahim Rugova dhe Arnold Schwarzenegger, fotografi të rralla së bashku (FOTO)

Varrimi i Presidentit të Austrisë ishte bërë më 10 korrik të vitit 2004.

Në këto fotografi është ish-Presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova me aktorin austriako-amerikan dhe politikanin Arnold Schwarzenegger, të cilët në vitin 2004 kanë marrë pjesë në varrimin e Presidentit të Austrisë, Thomas Klestil.

Varrimi i Presidentit të Austrisë ishte bërë më 10 korrik të vitit 2004. Aty kishin marrë pjesë 28 shefa të shteteve.

Lexo tjetër  Krisma me mëngjes, çka po ndodh në lagjen “Dardania”