I dhimbshëm momenti kur varroset Blerand Muharremi i cili u vra dje (Video)

Iu dha lamtumira e fundit të miturit, Blenard Muharremaj, i cili ndërroi jetë nga goditjet me thikë nga Gjinoci i Suharekës.
Iu dha lamtumira e fundit të miturit, Blenard Muharremaj, i cili ndërroi jetë nga goditjet me thikë nga Gjinoci i Suharekës.
Iu dha lamtumira e fundit të miturit, Blenard Muharremaj, i cili ndërroi jetë nga goditjet me thikë nga Gjinoci i Suharekës.
Iu dha lamtumira e fundit të miturit, Blenard Muharremaj, i cili ndërroi jetë nga goditjet me thikë nga Gjinoci i Suharekës.

Lexo tjetër  Avni Dehari me disa vargje drithëruese dhe prekëse për djalin e tij, Astritin!