I dehur rrah gruan dhe vajzën

Policia ka arrestuar një serb në Zveçan pasi që kishte sulmuar bashkëshorten dhe vajzën e tij.

Vajza kishte marrë lëndime të lehta trupore ku kishte marrë trajtim mjekësore. I dyshuari ka qenë nën ndikimin e alkoolit. Rasti duke u hetuar.

Lexo tjetër  Policia e Kosovës ka konfiskuar mbi 33 kilogramë marihuanë