Hidhet shorti i Ligës së Kampionëve

Real Madrid, Juvents, Atletico Madrid dhe Monaco kanë qenë pjesë e shortit të tërhequr për çiftet gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve.

“Goglat” kanë vënë këtë short:

Fotografia e FC Juventus Club Albania

Lexo tjetër  City kalon në epërsi (video)