Google Pixel 2 i ruan përdoruesit gjatë vozitjes

Përveç të gjitha gjërave që Google njoftoi tashmë, ka me sa duket disa surpriza mbetur në softëare e ardhshëm të Pixel 2 dhe Pixel 2 XL. Çështja në fjalë: telefonat e rinj automatikisht do të kalojnë në modalitetin ‘Mos u shqetësoni’ kur jeni duke vozitur.

Kjo është zbuluar përmes një screenshot për një aplikacion të ri që Google ka ngarkuar në dyqanin Play. Aplikacioni quhet Pixel Ambient Services. Siç nënkupton emri i saj, është Pixel-ekskluzive. Ky aplikacion do të kujdeset për funksionalitetin që gjithmonë dëgjon për identifikimin automatik të këngëve që luajnë në afërsi tuaj – dhe që ju tregon titullin dhe artistin në ekranin tuaj të kyçjes.

Por kjo rezulton se nuk është e gjitha që aplikacioni do të bëjë. Fotografia e fundit në listën e Play Store është imazhi që mund të shihni më lart.

Në mënyrë të qartë përshkruan një rregull që mund të aktivizoni, i cili automatikisht do të mundësojë mos të shqetësoheni kur jeni në një automjet në lëvizje. Kjo gjendje do të përcaktohet nga lëvizja e pajisjes dhe lidhjet Bluetooth.

Lexo tjetër  Ja si do të duket iPhone 8 (Foto)