Gjatë 24 orëve të fundit 43 aksidente e 939 tiketa të shqiptuara

Në raportin policor thuhet se brenda 24 orëve të fundit kanë ndodhur 43 aksidente trafiku ku asnjë prej tyre nuk ishte me fatalitet.

19 aksidente raportohen me të lënduar ndërsa 24 tjerë pa të lënduar.

Por brenda këtyre 24 orëve të fundit janë shqiptuar 939 tiketa trafiku.

Rasti i i fundit ka ndodhur pasditen e djeshme në fshatin Dollc në Klinë, ku është arrestuar një mashkull pasi për t’u shmangur nga tiketa në kundërvajtje trafiku, i njëjti u ka ofruar policëve një monedhë 50 euro.

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit rasti vazhdon në procedurë të rregullt.

Lexo tjetër  Kryetarët e Drenasit, Skenderajt dhe Kastriotit, takim për thellim të bashkëpunimit