Fotografi të haxhinjëve të Drenicës nga Medina e bekuar (FOTO)

Këtë vit nga komuna e Skenderajt obligimin e 5 të Islamit, Haxhin, e kryen 17 haxhinjë, të cilët do të udhëtojn për në Kosovë të dielen nga ora 08:00, njofton DrenicaPress.

Studentat e Universitetit Islamik të Medines, Berat Shatri dhe Hajrullah Kerolli ishin në sherbim të haxhinjëve tanë së bashku me imamin e Burojes hoxhë Fadil Idrizi, i cili njëkohësisht ishte edhe udhëheqes i haxhinjëve të Drenicës.

DrenicaPress merr vesh se këtë vit haxhinjët ishin më të knaqur më shërbimet e haxhit se sa vitet tjera./Drenicapress.info/

 

Lexo tjetër  Kuvendi i Kosovës shërben ujë të importuar nga Maqedonia (FOTO)