Fotografi e rrallë e luftëtarit nga Drenica, Shaban Polluzha

Një fotografi e rrallë nga viti 1943 e shkrepur diku në Kosovë: Është luftëtari shqiptar i gjysmës së parë të shekullit të kaluar, Shaban Polluzha, dhe fotografia është me ngjyra.

Shaban Polluzha (1871) u vra në Drenicë gjatë luftimeve me komunistët jugosllavë në vitin 1945.

Facebook janë postuar fotografi të ndryshme, dhe gjithashtu ka persona që thonë se mund edhe të mos jetë Shaban Polluzha personi në fotografi.

FOTO-HISTORI: Fotografi e rrallë e luftëtarit Shaban Polluzha

Lexo tjetër  Lladrovci fton Këshillin Komunal për Siguri në Bashkësi