FJALA forcohet me kuadro të larta intelektuale

Listës për deputet nga Partia FJALA, i është bashkuar intelektuali i njohur nga Mitrovica Magjistri Abdelnaser Çuni, i cili ka dy fakultete të përfunduara (të farmacisë dhe ekonomisë) dhe një fakultet në përfundim e sipër për mardhënie ndërkombëtare.

Sjellim shkrimin e vet kandidatit:

Të nderuar vllezër, miq dhe shokë tani edhe unë jam aty.
Partia FJALA

Aty ku jepet dhe mbahet fjala,
Aty ku fjala shëndrohet në vepër,
Aty ku përfaqsohet interesi i popullit, pa dallim feje dhe etnie, e jo interesi partiak e aq më pak interesi personal.
Aty ku interesi fetar dhe kombëtar është mbi të gjitha,
Aty ku hipokrizia, korupcioni, amoraliteti, kojta dhe tradhëtia nuk kanë vend.
Aty ku nuk ka vend as një lloj i ekstremizmit dhe nacionalizmit.
Aty ku krijesat duhen dhe respektohen për hire të Krijusit.
Aty ku dihet dhe flitet e vërteta, sepse ky popull është stërngopur me të pavërteta të cilat me dekada të tëra i servohen si të vërteta.

 

‘’Në një vend ku flitet dhe mësohet e pavërteta shumë vështirë arihet deri te e vërteta’’
MJAFT MË… tani FJALËN e ka POPULLI
Partia FJALA,
Prishtinë, 18.05.2017

Lexo tjetër  Ky mot do të mbajë sot në Kosovë, pritet që…