Fillon ndërtimi i rrugëve në lagjen Bajraj në Tërnovë

Investimet e Komunës së Skenderajt në infrastrukturën rrugore të lagjeve kanë vazhduar në Tërnovë në lagjen Bajraj.

Nënkryetari i Komunës së Skenderajt Skenderajt, Fadil Nura, ka qëndruar në këtë lokalitet dhe i ka uruar banorët e këtueshëm, për ndërtimin e rrugës dhe i ka siguruar ata se projektet investive të Komunës së Skenderajt në këtë lokalitet do të vazhdojnë.

Ndërkohë Komuna e Skenderajt po vazhdon ndërtimin e rrugëve të lagjeve në shumë fshatrat të komunës.

Lexo tjetër  Bekim Jashari nuk i shkon në emisionin, por ja çka i dërgon Jeta Xharrës