Essential Phone probleme me kamerën

Essential ka pranuar se telefoni i tyre nuk arriti t’i pëlqente entuziastëve të Android dhe blerësve të përgjithshëm, thuhet sipas Business Insider.

“Në përgjithësi, një gjë që na goditi fort kishte të bënte me cilësinë e kamerës sonë”, tha udhëheqësi i dizajnit të kompanisë, Linda Jiang. “Mund të themi megjithatë, ne ju dëgjuam dhe ne do ta zhvillojmë kamerën në gjeneratën e dytë me siguri,” shtoi ajo.

Themeluar nga Andy Rubin, babai i mirënjohur i Android, Essential është një version i pastër dhe i zhveshur i Android-it punuar në harduer të lartë.

Por një aparat fotografik i kapur nga mungesa e karakteristikave themelore si HDR dhe performanca e dobët e dritës dështuan të imponojnë vlerësimet nga blerësit njësoj, përkundër mbështetjes së operatorit amerikan nga Sprint dhe pavarësisht nga shkurtimet masive të çmimeve.

Telefoni Essential gjithashtu dështoi të krijonte një ekosistem të moduleve si një aparat fotografik me shpejtësi prej 360 gradësh dhe një altoparlant të mirë.

Lexo tjetër  Ja pse nuk duhet lënë laptopi në karikim shumë gjatë (Video)