A është kjo `Parajsa` mbi tokë? (6 FOTO)

Këto pamje mahnitëse vijnë nga Norvegjia dhe Islanda. Një fotograf rus, me dronin e tij, ka fotografuar nga lart këto peisazhe fantastike.

Lexo tjetër  Ky është karatisti më i saktë